توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه مذاکرات حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کشور: شعله‌های آتش در اکثر نقاط تحت تاثیر حریق بندر شهید رجایی خاموش شده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تاکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا!
سرخط خبرها

اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای با سرقت پلیس در نوروز تشدید شد| حضور مستمر پلیس آگاهی در مناطق جرم‌خیز

  • کد خبر: ۱۵۶۰۴۹
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲
اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای با سرقت پلیس در نوروز تشدید شد| حضور مستمر پلیس آگاهی در مناطق جرم‌خیز
رئیس پلیس آگاهی فراجا از تشدید اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای با سرقت در نوروز خبر داد و گفت: در این ایام ماموران این پلیس در آماده‌باش صد‌درصدی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد قنبری ضمن اشاره به تشدید اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای با سرقت در نوروز اظهار داشت: به منظور برقراری نظم و امنیت شهر‌ها و مسافران نوروزی و جلوگیری از بروز هر‌گونه جرم به ویژه سرقت در این ایام ماموران این پلیس در آماده باش صد درصدی هستند.

وی با اشاره به تقویت و حضور فعال گشت‌های خودرویی و پیاده در مقابل اماکن تجاری، طلافروشی‌ها، صرافی‌ها، بانک‌ها و مناطق آلوده و جرم‌خیز افزود: با توجه به شلوغی مراکز تجاری و نیز بانک‌ها و خصوصا شهر‌های مسافر‌خیز و همچنین سوء‌استفاده سارقان برای سرقت حضور مستمر ماموران پلیس آگاهی جهت ناامن کردن محیط برای مجرمان از دیگر اقدامات ما در ایام پیش رو می‌باشد.

رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به نقش و اهمیت تجهیز منازل، پارکینگ‌ها و راهرو‌های ورودی به دوربین‌های مداربسته و سیستم‌های هشدار دهنده در پیشگیری از سرقت گفت: با توجه به حجم بالای مسافرت‌ها و خالی شدن منازل از سکنه تعداد زیادی از این منازل ممکن است مورد سرقت قرار بگیرند به همین ماموران ما به پوشش محلات جهت جلوگیری از سرقت به کار گیری شده اند.

وی با اشاره به اینکه طرح‌های عملیاتی مختلفی همچون مبارزه با سرقت احشام، اصناف، منزل و ... در طول سال گذشته اجرا شد، تصریح کرد: پلیس با سارقان و مخلان نظم و امنیت با قاطعیت برخورد می‌کند و اجرای طرح‌های مبارزه با سرقت در سال جدید همچون سال‌های قبل مستمر ادامه خواهد داشت.

سردار قنبری با بیان اینکه پلیس به دغدغه مردم برای مبارزه با رسیدگی می‌کند، تاکید کرد: پلیس آگاهی همچون سال‌های گذشته با تمام توان جهت برقراری امنیت همت خود را به کار بسته تا مردم با آرامش هر چه بیشتر سال خود را آغاز کنند. امیدواریم با توجه به حضور قاطعانه و مقتدرانه پلیس در مقابله با سرقت شاهد کاهش چشمگیر سرقت در تعطیلات نوروز باشیم که در واقع مبارزه با این جرم از اولویت‌های مهم نیروی انتظامی می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->